Karcsúsítás

Karcsúnak lenni nem egyenlő a vékonysággal. Vékonynak lenni sokszor nem kíván tőlünk erőfeszítést, egyszerű diétával, egészségtelen koplalással elérhető. A karcsúság a feszes, tónusos izmok, a rugalmas bőr és a megfelelő testsúly- izom-zsír arányát jelenti. Azt a látványt, ami után mi magunk is megfordulunk az utcán és azonnal felismerjük a ruganyos járás, testtartás, boka, vádlik és karok kivillanásánál.

Sok esetben a karcsú alak eléréshez elég egy kis segítség, bizonyos izomcsoportok tónusainak javítása, a bőr gyors feszesítése, esetleg alacsony stádiumú narancsbőr kezelése.

Másoknál komplex és teljes testmegújítás szükséges, nagyobb zsírszöveteket kell eltüntetni és nem csak az izmok tónusait, de a bőr feszességét és simaságát is folyamatosan javítani kell. Mindezt úgy, hogy ne csak átmeneti örömet, de tartós eredményt nyújtsunk! Nálunk biztos lehet az eredményben, ráadásul mindezt úgy, hogy közben egészségi állapotát is fejlesztjük!

Központunkban szakmai és orvosi konzultációk alapján, nagy odafigyeléssel állítottuk össze azokat a kezeléseket, amik jelenleg elérhető leghatékonyabb és csúcstechnológiát használó eljárásoknak számítanak. Legyen szó egy gyors nyaralás előtti átalakulásról, fontos tárgyalás, esküvő, egyéb jelentős eseményre való ultragyors felkészülésről, vagy egy előre eldöntött életmódváltásról, nagy átalakulásról, segítünk Önnek!

Kezeléseink segítségével kidolgozzuk az izmok tónusait, feszessé és simává tesszük bőrét, javítjuk a testtartást, formássá tesszük fenekét és lábait! Kombinálva alkalmazzuk a világ legmodernebb eljárásait, mindezt kényelemesen, a saját igényeihez is idejéhez igazítva!