Azonnali zsírbontás

A lerakódott és makacsul ragaszkodó zsírsejtek elszaporodása okozta elhízás a legtöbb esetben a helytelen életmód, rossz táplálkozási szokások miatt alakul ki. A modern és felgyorsult életvitelünk mellett sajnos ezt sok esetben nehéz kontrollálni, és amikor már észrevesszük a problémát nagyon nehéz visszafordítani azt.

Velünk jól dönt, hiszen azonnal méretcsökkentést és tartós eredményt tudunk elérni! Akár 6-8 centiméter kerületcsökkenés a problémás területeken és feszes, rugalmas bőr alig egy – másfél hónap alatt! Persze, csak ha Ön is szeretné!

Központunkban több csúcstechnológiás kezelést alkalmazva azonnali zsírbontást és méretcsökkentést tudunk elérni, mely életmód és táplálkozási tanácsadásunknak köszönhetően tartós is marad. Az előzetes állapotfelmérés és testösszetétel analízis után személyre szabottan alkalmazzuk a jelenleg elérhető legmodernebb technológiákat, és azokon belül is a legjobb, csúcskategóriás gépeket. Legyen szó monopoláris vagy hexapoláris rádiófrekvenciáról, kavitációs ultrahangról, célzott biostimulációs és zsírbontó kezelésről, mélymeleg és aromterápiás Alphamassage kapszuláról, biztos lehet benne, hogy akár egy alkalom után mérhető eredményt tudunk elérni. A kezelések után nem csak a makacsul lerakódott zsírtól szabadítjuk meg, de segítünk, hogy a bőre feszesebb és rugalmasabb legyen, az alatta lévő izmok pedig tónusosabbak. Ez már mindenképpen önbizalomra ad majd okot!

Egy 8 alkalomból álló kúra után akár 6-8 centiméter kerületcsökkenést tudunk elérni a kezelt testrészeken. Az elpusztított és felolvasztott zsírok biztos kiürülést a szervezetből a legmodernebb teljes testes nyirokmasszázst alkalmazva segítjük, levéve a terhet a májról és a belső szervekről, ráadásul a természetes anyagcsere folyamatokat is jelentősen hatékonyabbét téve.

A zsírbontás folyamata minden kezelésnél más és más. A két jelenleg leghatékonyabbak közé tartozó technológia a kavitációs ultrahang és a rádiófrekvenciás kezelések. A kavitáció során a zsírszövetben található víz, azaz intercelluláris folyadék reakcióit használjuk fel a zsírolvasztáshoz. A kezelések során a zsírszövetek széttöredeznek és az okozott mechanikai sérülés során a zsírsejtek tartalma bekerül a nyirokkeringésbe. Ezzel szemben a rádiófrekvenciás kezeléseknél a bevezetett rádiófrekvenciás energia fokozza a sejt belsejében az oxigén eloszlását és felmelegíti a zsírszöveteket kb. 70 C fokra, 5-15 mm mélységig. A testben a zsírsejtek ellenállása a legnagyobb, így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos jelek hatására jelentős hő keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja és ezáltal „felolvasztja”. Itt szintén a nyirokkeringés felelős a zsírsejtek tartós kiürítéséért a szervezetből. Mivel a kezelések során jelentős mennyiségű zsírsejtet pusztítunk el, ezt a két kezelést hetente egy alkalommal javasolt igénybe venni.

A tapasztalatok és eredmények igazolják, hogy minden technológiának megvan a saját maga szerepe a zsírolvasztásban, amiket a megfelelő módon kombinálva egyénre szabottan szükséges összeállítani. Bízza ránk magát, és az előzetes célok és állapotfelmérés után professzionális szakembereink mindenben segítenek, hogy végre eltűnjenek a régóta zavaró és nehezen kezelhető zsírpárnák!