Enada-Ehachi

MINDEN TERMÉK MEGRENDELHETŐ A KÉSZÍTMÉNY ÁRÁNAK RÓZSASZÍN POSTAI UTALVÁNYON TÖRTÉNŐ FELADÁSÁVAL, a Magyar SM Társaság – 8007 Székesfehérvár, Pf.72. címre.
ENADA! ENACHI®
Az extra adag sejt-erő!
Új energiával feltöltődni, ahelyett, hogy az utolsó tartalékainkat élnénk fel!
Az elmúlt 2 évben minden olyan ENADA-t rendelő tagunkhoz ingyen eljutott a koenzim-1 nyelv alól felszívódó formája
- az ENACHI -, aki 2 doboz ENADA-t rendelt. Így sokan megismerték és alkalomszerűen, vagy rendszeresen használják is az ENACHI-t. A jövőben ez a kedvezmény más, még kedvezőbb formába alakul. A gratis küldött egy levél ENACHI 8 nyelv aló felszívódó tablettát tartalmazott. Ehhez a cikkhez csatolt fényképen az ENACHI 24 tablettás kiszerelése látható, amely készítményekre minden egyes tablettája 10 mg hatóanyagot, azaz 10 mg koenzin-1-t tartalmaz. Társaságunk olyan megállapodást kötött a gyártót képviselő magyar céggel, hogy az eddigi szokásos úton rendelők jelentős kedvezménnyel  juthatnak hozzá a nyelv alól felszívódó ENACHI 24-es készítményhez.


A KÉSZÍTMÉNYEK ÁRA: ENADA 9.000,-FT, ENACHI 11.000,-FT/DOBOZ

enadaTeljesen mindegy, hogy az energiánkat testi vagy szellemi erőfeszítés útján használjuk el, vannak olyan pillanatok, amikor szükségünk van tartalékainkra is. A sejten belüli energiaszint csökken, fáradtak leszünk és teljesítményünk számottevően gyengébbé válik. Az izgató, serkentő hatású italokkal ellentétben az enada! enachi® nevű termék odajuttatja a sejtekhez a stabilizált formában található koenzim-1-et, ami elősegíti az új ATP-energia termelését testünk saját sejtjeiben. További részletes információ a termékről a www.enada.hu oldalon.
Megrendelhető, a készítmény árának
rózsaszín postai utalványon történő feladásával, a Magyar SM Társaság – 8007 Székesfehérvár, Pf.72. címre.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.