SM kutatás

Felhívás a sclerosis multiplexre vonatkozó életminőség
és
betegségköltség-vizsgálatban való részvételre

Tisztelt Betegtársunk!

Szeretnénk meghívni Önt egy a sclerosis multiplex (SM) költségeit és életminőséget vizsgáló európai szintű kutatási vizsgálatban való részvételre.

A 16 európai országban zajló kutatás kérdőívének kitöltésével és válaszaival segítségünkre lehet abban, hogy a kutatóközösség jobban megértse a sclerosis multiplex által érintett betegek mindennapi problémáit és az előttük álló kihívásokat. Mindez a jövőbeli kutatások és az egészségügyi ellátás megtervezéséhez is fontos lehet.

A kutatási kérdőívet ide kattintva töltheti ki

Garantáljuk, hogy a vizsgálat során begyűjtött információkat szigorúan bizalmasan kezeljük. Az Öntől kapott adatokat anonimizáljuk (kóddal látjuk el), ezért Önt név vagy személyes azonosítószám szerint semmilyen módon nem fogják tudni azonosítani. Nem gyűjtünk és nem kezelünk olyan adatot, amellyel a válaszadó azonosítható (pl: név, lakóhely, születési hely és időpont, anyja neve, stb.), így az információ már nem kapcsolható össze egy-egy természetes személlyel (anonim adatok), ezek az adatok az 2011. évi CXII. Adatvédelmi törvény szerint már nem számítanak személyes adatnak. Nem gyűjtünk és nem kezelünk a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdekképviseleti szervezeti tagságra, a káros szenvedélyre, a szexuális életre és bűnügyi életelőzményekre vonatkozó adatokat.
A Magyar SM Társaság a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál a felmérésről és a külföldre történő adattovábbításról bejelentést tett. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-82494/2015.

A Magyar SM Társaság tájékoztatója              Tájékoztató személyes adatok gyűjtéséről

Ha bármilyen kérdése van a vizsgálattal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a Magyar Sclerosis Multiplex Társaság Tagszervezeteinek Szövetségével további tájékoztatásért.

Az ügynek szentelt idejét és figyelmét előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Vincz-Marton Nikoletta
elnök
Magyar Sclerosis Multiplex Társaság Tagszervezeteinek Szövetsége

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.