Hőforrás Hotel és Üdülőpark – Gyula

A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő közelében található.
Csendes zöldövezetben, egy négyhektáros parkban helyezkedik el, amelyben játszóterek, teniszpálya, különböző játékelemek, szabadtéri tűzrakó hely valamint pihenőhelyek találhatók.  A park végében folyó Fehér Körös élővízi ágánál nyári időszakban egy kis plázs bővíti szolgáltatásai körét.
A hotelben különböző típusú szobák és apartmanok találhatók. Az apartmanok felszerelt konyhával is rendelkeznek. Ezek közül a másfélszobásak közvetlenül a kertre nyílnak, saját terasszal.  A kétágyas, komfort tipusú szobákból 8 db mozgáskorlátozott vendégek fogadására is alkalmas.
A szállodában gyógyászati részleg működik, ahol szakorvosi felügyelet mellett különböző típusú fiziko- és hidroterápiás kezelések várják a mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedőket. A szakorvos által felírt kezelések OEP támogatással vehetők igénybe.
Számos szervezett program közül választhatnak az ide látogató vendégek. A tartalmas időtöltést és kellemes emlékeket Gyula városa garantálja.
A szálloda adottságai, és szolgáltatásai révén a különböző korosztályoknak egyidejűleg biztosítja a nyugodt, tartalmas pihenést, regenerálódást.

A Magyar Sclerosis Multiplex Társaság tagjainak egész évben kedvezményes áron biztosítunk elhelyezést félpanziós ellátással. Ezzel kapcsolatban az info@smtarsasag.hu e-mailcímen lehet érdeklődni!
Ha gyógyító nyugalmat akar, Hőforrás hotel és Üdülőpark !

 További információk:

Hőforrás hotel és Üüdülőpark
H -5700 Gyula, Rábai M.u.2.
Telefon: 36-66/ 463722, 463740
e-mail:szallasrendeles@hoforrashotel.hu
www.hoforrashotel.hu


 

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.