18 év az SM árnyékában

Könyvajánló

Rabóczky Zsuzsa: 18 év az SM árnyékában

18ev

Ha a két betű SM, vagy a szklerózis multiplex szavak elhangzanak, velük kapcsolatban csak negatív dolgok jutnak eszünkbe, azok, amelyeket a média oltott belénk, ismerősöktől, barátoktól hallottunk: gyógyíthatatlan, járásképtelenség, tolókocsi és hasonló negatív szörnyűségek.
Ön egy rendkívüli könyvet tart a kezében, egy 51 éves beteg őszinte önvallomását arról a 18 évről, amit ennek a két betűnek az árnyékában töltött.
Az élet nem kímélte. Járt a hegyek csúcsán, de gyakori látogatója volt a mélyebb völgyeknek is. Az élet viszontagságait részben magával hozott intelligenciával, másrészt az agykontrollal való időbeni találkozás eredményeként oldotta meg. Magabiztos, céltudatos volt. „Cél nélkül semmit sem ér az élet. Betegségem kezdetekor célom az életben maradás volt, de úgy, hogy járókeret illetve kerekesszék nélkül. Láttam betegtársaimat napról napra leépülni, és akkor fogalmazódott meg bennem: én nem így akarok élni.” – írja.

Dr.Domján László „Hétköznapi csodák” című műsorának szereplőjeként mondja: „Mi magunk voltunk a csodák, hisz mindegyikük valami olyan dolgot tett az életben az agykontroll segítségével, amire bárki képes lenne, csak akarni kellene. Mindegyikünk pozitív gondolkodással változtatni tudott, mert akartunk változtatni. nekünk sikerült. Másoknak is sikerül, csak akarni kell.
Az én betegségemre nincs gyógyszer. Az én gyógyszerem az agykontroll”
.

Ára: 1.500,-Ft/db

A kiadványainkat úgy rendelheti meg, hogy az árát (a kiadvány nevének megjelölésével) rózsaszín postai csekken feladja vagy átutalja a K&H Bank 10402908-29012464-00000000 számú számlájára, Név: Magyar SM Alapítvány.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.