Karcsúsítás

Karcsúsítás

Karcsúnak lenni nem egyenlő a vékonysággal. Vékonynak lenni sokszor nem kíván tőlünk erőfeszítést, egyszerű diétával, egészségtelen koplalással elérhető. A karcsúság a feszes, tónusos izmok, a rugalmas bőr és a megfelelő testsúly- izom-zsír arányát jelenti. Azt a látványt, ami után mi magunk is megfordulunk az utcán és azonnal felismerjük a ruganyos járás, testtartás, boka, vádlik és karok kivillanásánál.

Read More

zsirbontás

Azonnali zsírbontás

A lerakódott és makacsul ragaszkodó zsírsejtek elszaporodása okozta elhízás a legtöbb esetben a helytelen életmód, rossz táplálkozási szokások miatt alakul ki. A modern és felgyorsult életvitelünk mellett sajnos ezt sok esetben nehéz kontrollálni, és amikor már észrevesszük a problémát nagyon nehéz visszafordítani azt.

Read More

Fejfájás

Fejfájás

Az, hogy valakinek fáj a feje, sokszor egészen hétköznapi dolog. A sok idegeskedés, hogy mindig mindenre gondolni kell, egy bosszantó főnök vagy egy kellemetlen munkatárs bármikor elérheti, hogy sajogjon a fejünk.

Read More

Kimerültség

Kimerültség

Kimerültnek és nagyon kiürültnek lenni végzetes helyzetekhez vezethet. A mindent meghaladó fáradtság depressziós gondolatokban is testet ölthet, a kimerült ember néha azt érzi, bármit megtenne, hogy végre pihenhessen.

Read More